♥MITCHEL♥

30. dubna 2010 v 21:25 |  ♥ About Mitche l♥
Mitchel Musso
mithc

Povolání: herec
Datum narození: 9.7.1991
Místo narození: Garland, Texas, USA
Znamení: Rak
Filmografie
2009-Maskot Pete
2009- Hannah Montana-The Movie
2006 .
Hannah Montana (Hannah Montana)
2006 -
V tom domě straší! (Monster House)
2005-
Walker, texas ranger: Falešné obvinění (Walker, Texas Ranger: Trial by Fire)
2003 -
Vysloužilí lvi (Secondhand Lions)

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 karolína karolína | E-mail | 19. května 2011 v 19:44 | Reagovat

to všechno už vím a mám to uložené v počítači mitchel musso je ten nejlepší zpěvák na světě (tedy alespoň pro mě)a miluji ho není jenom hezký ale taky má skvělé písně a hlavně oči.vím toho více jako třerba (s čím si ale nejsem jista protože to bylo sice také na nějaké internetové stránce ale pravda to být nemusí)že prý má rád sushi.mám tu kámošky zatím jen 3 které mají rády zpěváka mitchel musso a ta jedna už o něm věděla dříve je to skvělé že i v České republice té malinkaté zemi sem potkala někoho kdo se o něm dozvěděl ne jen z mích zdrojů :-)

2 Lenka Musso Lenka Musso | Web | 18. července 2011 v 19:31 | Reagovat

Karolíno ted jsi potkala 4 holku co miluje Mitchela A ne kvůly bohatství a Slávě ale mám ho ráda takového jaký je!! vím o něm všechno :D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama